“Köyümde 3 Gün” projesi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Köyümde 3 Gün” projesi kapsamında Erzincan merkeze bağlı Tatlısu köyünde bulunan öğrencileri ziyaret etti.

“Köyümde 3 Gün” projesi

Tatlısu köyünde tarlada çilek toplayan öğrencilerle ve öğrencileri köylerinde en güzel şekilde ağırlayan, onlara köy yaşantısı konusunda rehberlik eden, bilgi ve tecrübelerini aktaran köy sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, köy muhtarına ve köy sakinlerine teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerle birlikte köy odasına geçen Vali Aydoğdu, aşıklar tarafından seslendirilen türküleri ve deyişleri beğeniyle dinleyerek, zaman zaman söylenen türkülere eşlik etti. Vali Aydoğdu, gençlere çok güzel anılar biriktirecek, tecrübeler kazanmalarını sağlayacak "Köyümde 3 Gün" projesinin farklı öğrencilerle ve diğer köylerde de devam edeceğini belirterek, "Deneyimlemek ve yaşamak çok farklı bir şey. Eğer yaşarsanız hayatınız boyunca onu unutmazsınız. Biz, öğrencilerimizin yaşayarak, görerek ve denemliyerek bir şeyler öğrenmesini istiyoruz. O nedenle de bu projeyi başlattık. Projede emeği katkısı olan tüm kurumlarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.

Köy sakinlerinin, talep ve sorunlarını da dinleyen Vali Aydoğdu, dile getirilen ihtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimatlar verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER