Esnaflar Toplantısı Yapıldı

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde esnafın ortak ihtiyaçlarını belirlemek ve esnafların şikayet, istek ve ihtiyaçlarına ilişkin inceleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Esnaflar Toplantısı Yapıldı

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde  ilçe Kaymakamı  İlhan Kayatürk başkanlığında esnaf toplantısı düzenlendi. AKM Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kemaliye Belediye Balkanı Erdem Atmaca, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Eğinligil  ve ilçe esnafı katıldı.

İlçede  esnaflarının ortak ihtiyaçlarını belirlemek esnaflarca dile getirilen şikayet, istek ve ihtiyaçlarına ilişkin inceleme ve değerlendirme yapmak ve sorunların çözümü amacıyla esnaflar toplantısı yapıldı.Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca: ‘  Kemaliye’mizde esnaflarımızın gücünü ve birlikteliğini bir kez daha vurgulayan önemli bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizin en önemli yapı taşlarından olan esnaflarımızla bir araya geldik. Bu buluşmada, ilçemizin ekonomik gelişimi ve esnaflarımızın karşılaştığı zorluklar üzerine verimli bir görüş alışverişinde bulunduk. Toplantılarımızı sıklaştırarak esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, bu birlikteliğin Kemaliye'nin geleceği için hayırlı olmasını dilerim.’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER