banner49

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu Hukuki Süreç Başlattı

Erzincan'da faaliyet gösteren bir haber sitesinde yayınlanan haberlerle ilgili olarak Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, şahsına ve başkanı bulunduğu odaya yönelik iftiralarda bulunulduğunu ve itibar suikastına uğradığını ifade etti.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu Hukuki Süreç Başlattı

Başkan Tanoğlu, yaptığı açıklamada, kendisine yönelik iftiraların yasak olan malzeme ile beton yaptığı, insanların hayatını tehlikeye attığı ve özel idareden kiraladığı yerin ruhsatlı olmasına rağmen yasadışı işler yaptığı yönünde olduğunu belirtti. Başkan Tanoğlu, bu ocakların yıllık kiralarının ödendiğini ve yaklaşık 10 kurumdan görüş alınarak ruhsatlandırıldığını vurguladı. Bir internet haber ajansının , elindeki haber sitesini silah olarak kullanarak insanları zan altında bırakmaya çalıştığını ifade etti.

Ayrıca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yönelik olarak, ucuz kredi geldiği ve bu kredilerin yönetim tarafından pay edilerek kimseyle paylaşılmadığı, organize sanayi bölgesine gelen yatırımcılara yer verilmediği gibi iddiaların da tamamen asılsız olduğunu söyledi. Başkan Tanoğlu, organize sanayi bölgesindeki internet çekmeme ve elektrik kesintisi gibi sorunların da kendisine mal edilerek suçlandığını belirtti. Başkan Tanoğlu, şahsına ve başkanı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasına atılan iftiraların incelenmesini Erzincan Valiliğinden talep etti. Herhangi birinin doğruluğunun saptanması durumunda cezaya razı olduğunu, ancak iftiraların asılsız olduğunun ortaya çıkması halinde  internet haber sitesinin cezalandırılmasını istedi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, adaletin tecelli edeceğine inandığını belirterek, yasal süreci başlattığını duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER