banner49

AK Parti Erzincan İl Başkanlığında Devir Teslim

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı görevine Alpay Kabadayı atanmasının ardından partide devir teslim töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen devir teslim töreni AK Parti İl Başkanlığı binası önünde yapıldı.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığında Devir Teslim

Düzenlenen törene Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, görevi devralan Alpay Kabadayı, eski il başkanları ve milletvekilleri, AK Parti yönetiminde görev alan yönetim üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, yeni yönetime başarılar dileyerek her daim destek olacaklarını dile getirdi.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı göreni teslim alan Alpay Kabadayı ise , ‘görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını ifade ederek, Erzincan’a hizmet etmek için elimden geleni yapacağım’ dedi.

Ardından konuşmasını yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, başkanlık görevinde aday olan tüm adaylara teşekkür  ederek, yeni il başkanı Kabadayı’yı tebrik ederek tecrübeli arkadaşların yardımlarını ve desteklerinin verilmesini istedi.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirilen karşılıklı çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER