banner49

Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi Üyelerinden Ziyaret

Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi ekip üyeleri, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi  Üyelerinden Ziyaret

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük de eşlik etti. Turizm akademisinde dünyanın önde gelen kongreleri arasında yer alan Turizm Yönetimi Kongresi (Conference on Managing Tourism Across Continents- MTCON) ekip üyelerinden; Turizm Akademisyenleri Derneği İl Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Necibe Şen, İl Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Yener Silahşör, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Aydın Boroğlu, Kemah Tuz yetkilisi Sefa Tanrıkulu, Şerbetçi İsmail Efendi işletmesinin sahibi İsmail Yıldız, Hökümet Bal ve Arı Çiftliği işletmesinin sahibi ve aynı zamanda Refahiye Ziraat Odası Başkanı Kürşat Karabulut da ziyarette yer aldı.

Kongre ekip üyeleri ile bir süre sohbet eden Rektör Levent, “6 kıta ve 44 farklı ülkeden katılımcının olduğu böylesine kıymetli bir kongreye Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin 5 yıldır paydaş olarak katılması çok önemli. Türkiye’nin önde gelen 23 üniversitesinin de paydaş kurum olarak desteklediği bu kongrede Erzincan’a ait lezzetlerin dünyanın dört bir yanından gelen turizm akademisyenlerine tanıtılması bizleri sevindiriyor. Ayrıca yerel ürün sponsorlarımız tarafından verilen desteğe ve kongrenin hayata geçmesinde emeği olan tüm personelimize teşekkürlerimi iletiyorum. Önümüzdeki yıllarda kongrenin büyüyerek daha da başarılı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 Kongre paydaş ve sponsorlarına plaket takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER