banner49

Üretilen Eserler Sergilendi

Erzincan’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri içinde yer alan yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı. Kursiyerler tarafından yıl boyunca üretilen onlarca eser sergilendi.

Üretilen Eserler Sergilendi

Erzincan Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen sergi açılışına İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Murat Demir, Vali Yardımcısı eşi Sümeyra İzci, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Nebi Gül ve Milli Eğitim Şube Müdürleri  ile davetliler katıldı.

El sanatları, giyim üretimi ve moda tasarımından, filografi, rölyef, resim ve ahşap yakmaya kadar yıl boyunca üretilen eserlerden sergi salonuna sığmayıp taşan yüzlerce eserin sergilendiği açılışta konuşan  Demir "Hayat boyu öğrenme kurumlarımızın 7’den 70’e toplumun bütün kesimlerine hizmet üreten bir çalışma alanı bulunmaktadır. Bu kurumlarımız toplumun ve bireyin ihtiyaçlarına göre sürekli güncellenen kurslarımızla halkımıza hizmet etmektedir. Bu noktada her yaştan vatandaşlarımıza bu hizmetleri vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Davetliler eserleri yakından inceleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Emeği geçen herkesi tebrik eden ziyaretçiler ilgililere teşekkür ettiler. Hafta boyunca süren etkinliklere katılmak isteyen tüm vatandaşlar, Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek eserleri yakından inceleyebilir ve kurslarla ilgili bilgiler alabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER