Sağlık ekipleri alanda hazır bulundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erzincan Valiliği himayelerinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık çadırı kurularak, yaşanacak herhangi bir sağlık sorununa müdahale etmek üzere 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile ambulanslar alanda hazır bulundu.

Sağlık ekipleri alanda hazır bulundu

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık çadırı kurularak yaşanacak herhangi bir sağlık sorununa müdahale etmek üzere 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile ambulanslar tören alanında hazır bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Erzincan Valiliği  himayelerinde  Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık çadırı kurularak, yaşanacak herhangi bir sağlık sorununa müdahale etmek üzere 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile ambulanslar alanda hazır bulundu.

Programa katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE ) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri ziyaret ederek, emeği geçen personellere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER