Refahiye’de Yaşlılara Trafik Eğitimi ve Dünya Yaşlılar Günü Kutlaması

Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet alan yaşlılara yönelik trafik eğitimi verilerek ardından “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kutlanarak pasta kesilip yaşlılara hediyeler verildi.

Refahiye’de Yaşlılara Trafik Eğitimi ve Dünya Yaşlılar Günü Kutlaması

Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, “7’den 70’e Trafik Eğitimi” projesi kapsamında, Erzincan Aile ve Sosyal Hizmet Müdürlüğüne bağlı Refahiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılara yönelik önemli bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, yaşlılara karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, güvenli geçiş noktaları, karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve gece yolda yürürken yapılması gerekenler hakkında teorik ve görsel bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olması nedeniyle huzurevinde kalan yaşlılar için özel bir kutlama gerçekleştirildi. Günün anısına pasta kesildi, yaşlıların günü kutlandı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bu etkinlik, yaşlıların hem trafik kuralları konusunda bilinçlenmesini sağladı hem de Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayarak onların moral ve motivasyonunu artırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER