Mado & Cafe Restorant'ın Açılışı Yapıldı

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapımı tamamlanan Mado & Cafe Restorant'ın açılışı yapıldı.

Mado & Cafe Restorant'ın Açılışı Yapıldı

Gerçekleştirilen programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr Akın Levent, il protokolü ile davetliler katıldı.

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapımı tamamlanan Mado & Cafe Restorant'ın açılış programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Programda açılış konuşmasını yapan  Vali Hamza Aydoğdu, açılışı yapılan işletmenin ilimize hayırlı olmasını dileyerek konuşmasının devamında şu sözlere yer verdi: ‘Erzincan'daki her vatandaşımızındır burası. Çünkü burası devletimizin vergileriyle açılmış bir müessesedir. Bizim bütün gayemiz ve amacımız arkadaşlarımızla birlikte hep beraber Erzincan'ın böyle nezih ortamları olması ve vatandaşlarımızın burada nezih bir şekilde zaman geçiriyoruz. Ben burada emeği geçen değerli milletvekilimiz Süleyman Karaman Beyefendi'ye bundan önceki meclis başkanımıza, şimdiki meclis başkanımıza özel idare genel sekreterimizin Çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, bizler burada geçiciyiz. Bugün varız, yarın yokuz. Ama sizden ricam Erzincan'ın değerlerine sahip çıkın. Burası sizin. Kendi bizim şahsi bir şeyimiz yok burada. Ne kadar Erzincan değerlerini yük yukarı taşırsak Erzincan'ın güzelliklerini kendi şehrimizdeki insanlara ve dışarıdaki insanlara gösterirsek Erzincanımızın marka değeri o kadar yüksek olur. Ve herkes burada mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşar. Gelin hep beraber bu mutluluğu parçası olalım. Problemin bir parçası olmayalım. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Inşallah güzel kazançlar elde eder burası. Çünkü bu kazançlar, köylerimize yol, öğrencilerimize burs ve vatandaşımıza geri dönecek bir sermaye burası. Emeği geçen Allah razı olsun.’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER