Erzincan’da biçerdöver ile hasat işlemleri başladı

Erzincan’da, Belediye tarafından ekimleri yapılan hububat tarlalarında da Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan’da biçerdöver ile hasat işlemleri başladı

Erzincan Belediyesi’ne ait hububat tarlalarında hasat başladı.Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye mücavir alanları içerisinde 630 dönüm arazi üzerine ekim yapılan hububat tarlalarında Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi olarak Belediye mücavir alanları içerisinde gerçekleştirilen önemli çalışmaların yanı sıra, Tarımsal ürünlerin yoğun olarak üretildiği Erzincan’da Belediye tarafından ekimleri  yapılan  hububat tarlalarında da Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Belediye  tarafından, Ziraat Mühendislerinin kontrolünde ekilebilir alanların ekilmesini sağlamak, üreticilere hangi ürünlerin, hangi çeşitlerin daha verimli olduğunu gösterebilmek ve ekilebilir olduğunu vatandaşlar ile paylaşmak için 630 dönüm arazide ekimleri  yapılan buğday ve arpaların biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ziraat mühendislerinin kontrolünde tarlalarda yetiştirilen buğday ve arpaların biçim çalışmaları Ziraat Mühendisi Veda Şan Bayram, gözetiminde devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER