Erzincan'da kaçakçılıkla mücadele sürüyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele sürüyor.

Erzincan'da kaçakçılıkla mücadele sürüyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele sürüyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Erzincan genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde; 3 işyeri ve eklentisinde yapılan aramada;7820 adet (dal) içine tütün doldurulmuş makaron, 7 adet elektronik sigara likiti,  1 adet elektronik sigara, 101 adet 50 gr.’lık nargile tütünü,  28 paket sigara ve 10,5 kg. kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli U.G. , K.A. ve M.Y. isimli şahıslar ve ele geçirilen malzemeler hakkında ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülüyor.

İl Emniyet Müüdrlüğü tarafından yapılan açıklamada; ‘Kaçakçılık ile mücadele kapsamında vatandaşların  huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilimizde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir’ denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER